Månedlige arkiver: oktober 2018

JOTI 2018

Joti 2018

Rovere og ledere:
Start lørdag 20. oktober kl 11. Slutt søndag 21. oktober ca kl 10–11.

Vandrere (4.–10. trinn):
Start lørdag 20. oktober kl 13. Slutt søndag 21. oktober ca kl 9.

Joti:
Verdens største speiderarrangement. Over 1 million deltakere fra over 150 land. Det er Jamboree othe Internet.

Hva skjer:
JamPuz. Kahoot. Mafia. Bake Joti-kake. Kanonball. Brettspill. Dataspill. Film. Pizza. Natt-vandring. Chatte med speidere fra hele verden. Dette er noe av det du kan være med på.

Har du lyst kan du se bilder fra Joti tidligere år: 2017201620152014 og 2013.

Fem speidergrupper:
Som vanlig samarbeider vi med Stovner-speiderne. Nytt i år er at vi har invitert med oss speidervenner fra Høybråten, Grefsen og Mortensrud. Vi blir mange og får det ekstra gøy!

Hvor:
I Furuset kirke. Oppmøte er i kjelleren.

Pris:
Kr 220,-. Joti-merke, pizza og brus er inkludert. Du betaler når du møter opp. Enten med Vipps, eller med kontanter. Husk i så fall å ta med nøyaktig beløp.

Påmelding:
Påmeldingsfrist er torsdag 18. oktober kl 20. Du melder deg på her. Trenger du hjelp til å bruke Doodle kan du gjerne spørre lederen din.

Du legger inn navnet ditt, krysser av for om du er vandrer, rover eller leder og krysser av for hvilken gruppe du tilhører. Kun én person for hver linje. Hvis du er vandrer eller eldre, kryss av for om du skal overnatte. Når du trykker på «Save» blir påmeldingen din registrert. Du kan se hvilke andre som har meldt seg på. Oversikten oppdateres etter hvert som nye deltakere registrerer seg. Hvis du ikke skal være med på hele arrangementet eller har en annen beskjed å gi kan du velge «Add a comment» og skrive inn navnet ditt og en melding.

Ta med deg:
Matpakke og drikke til 1 – 2 måltider
Litt godteri
Kr 220,- i deltakeravgift
Du som skal overnatte må i tillegg ha sovepose og liggeunderlag. Du kan ta med pc eller nettbrett hvis du vil.

Om Joti:
Joti er en forkortelse for «Jamboree On The Internet». Det er et årlig arrangement hvor speidere fra hele kloden samles ulike steder for å prate med hverandre. Vi har valgt å gjøre det via internett, men mange gjør det ved hjelp av amatørradio i stedet. For å chatte med andre speidere bruker vi en teknologi fra internetts barndom kalt IRC. Det er egne chatte-kanaler for speidere som tilbys gjennom ScoutLink.

Norsk offisiell nettside
Offisiell facebook-side
Offisiell nettside