Månedlige arkiver: mars 2015

Nordtangensommer: Påmelding og betaling

KILT, mai 2008 på Nordtangen

 

 

 

 

 

Hvem: Speidere i troppen, rovere og ledere.

Hva: Speiderleir på Nordtangen for speidergrupper fra hele Norge.

Hvor: Nordtangen leirsted, på Gran på Hadeland

Når: 27.juni – 4. juli. (Det vil også være mulighet for å være med på deler av leiren hvis det ikke passer å være med på hele.)

Pris og betaling: 1900 kr. Pengene settes inn på speidergruppa sin konto, merk med sommerleir og speidernes navn. Kontonr: 9235.15.12379. Hvis man skal være med mindre enn 6 dager kan man ta kontakt for redusert pris. First for betaling er 7. april. Siden fristen er litt kort, kan det godt hende ikke alle kan betale alt innen da. Fint om de da kan si ifra så vi kan avtale noe annet.

PS: Hvis noen ikke kan være med på leir av økonomiske årsaker, så hadde det vært fint om dere sa ifra så vi kan prøve å finne en løsning.

Påmelding: Registrer deg her Skriv inn navnet ditt, kryss av for at du er fra Furuset, kryss av for om du er speider eller rover/leder. Kryss også av hvis du ikke har mulighet til å være med hele uka. Husk å trykk på save-knappen! Dersom du har diettbehov eller matallergi sender du en epost til oystein(a)furusetspeider.no med informasjon om hva du ikke kan spise.

Fossum: Vi samarbeider som vanlig med speiderne fra Fossum. Vi gleder oss til en super leir i år også!

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oystein(a)furusetspeider.no