Månedlige arkiver: mars 2016

Regionleir Nordtangen 2016: Påmelding og betaling

nordtangen

På leiren skal vi gjøre aktiviteter både høyt og lavt! Vi skal bygge høye tårn og klatre opp, og ved vannet er vi lavt, med aktiviteter som bading, fisking og kanopadling. I tillegg til dette vil det også være haik, speidertivoli og mye mer!

Hvem:
Vandrere, rovere og ledere.

Hva:
Regionsleir for Buskerud, Hedmark og Oppland, Oslo, Romerike og Østfold kretser.

Hvor:
Nordtangen speidersenter ved Gran på Hadeland. Dette er samme sted som vi var på sommerleir i fjor.

Når:
Lørdag 25. juni – lørdag 2. juli 2016.
nordtangen_2
Nordtangen 70 år:
Søndag 26. juni blir det jubileumsfeiring. Her her inviterer vi spesielt stifinnerne til å få oppleve en dag på leir. Familie og venner er velkommen. Vi kommer tilbake med mer informasjon nærmere sommeren.

Frister:
Endelig påmelding må være registrert senest 17. mars. Første delbetaling må være betalt inn senest 28. mars.

Slik melder du deg på:
Registrer deg her. Skriv inn navnet ditt, kryss av for at du melder deg på og kryss av for om du er vandrer, rover eller leder. (Senere kommer vi til å trenge helseskjema inkludert informasjon om matallergier og -intoleranser.)

Vandrere og rovere betaler inn kr 1.500,- som første delbetaling. (Rovere som skal være maur betaler kr 1.000,-.) Betaling til gruppa sin konto 9235.15.12379 , Furuset KFUK-KFUM-speidere.

Pris:
Totalpris er kr 2.600,-. Prisen inkluderer leirkontingent, reise og en felles t-skjorte. Siste delbetaling på kr 1.100,- betales inn senest 28. april. Det gis søskenmoderasjon. Fra og med søsken nummer to kan det trekkes fra kr 300,-. Vi ønsker at alle blir med på sommerleir. Vi er tilknyttet allemed.no og kan bistå de som ønsker det å søke støtte slik at speideren får med seg sommerleiropplevelsen.

Reise:
Vi skal reise med privatbiler, og kommer til å trenge hjelp av dere foreldre til kjøring.

Stovner:
Vi samarbeider som vanlig med speidervennene våre fra Stovner. Vi gleder oss til en super leir i år også!

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oystein.auli [a] gmail.com