Månedlige arkiver: februar 2019

Regionleir 29. juni–6. juli 2019 på Kragenäs, Sverige!

Bli med på leir1

Til sommeren drar vandrerne (født 2008 eller senere) , roverne og lederne til Kragenäs i Sverige. Leiren er et samarbeid mellom kretsene Østre Østfold, Follo, Oslospeiderne, Romerike og Glåmdal av Norges Speiderforbund. Vi satser i år igjen på å samarbeide med Stovner-speiderne på leiren.

Sommerleir er årets store høydepunkt for speidere – det er dette vi forbereder oss til gjennom hele året. På leir opplever vi en uke med overnatting i telt, samarbeid om bygging av leirplass og matlaging ute, morsomme leirbål og aktiviteter som kano, flåte, hinderløype og sandvolleyball.

Påmelding
Frist: Torsdag 7. mars kl 21

Kragenäs – Foto: Göteborgs scoutdistrikt

Pris:
Leiren koster kr 2 300,- + transport.

Reise:
Sannsynligvis tar vi buss til leiren. Flere grupper fra Oslo skal dit, så vi satser på å samarbeide om transporten. Hvis vi blir veldig få deltakere, eller det blir vanskelig å få til en god ordning med buss, kan det hende vi bruker personbiler. Da vil vi trenge hjelp fra foreldre til å kjøre.

Flått og skogflåttencefalitt:
Det er rapportert tilfeller av skogflåttencefalitt (TBE) på vestkysten av Sverige, hvor leiren skal være. Folkehelseinstituttet anbefaller vaksinering mot TBE. Les mer på leirens informasjonsside.