Bestilling av speidergenser

Vi har fått tilbud om å få laget en speidergenser med logo på ryggen og gruppenavn «Fossum» eller «Furuset» på brystet. Dette blir en collage-genser med lomme på magen og hette. Vi har valgt å bruke en mørk blå farge på genseren. Tilbudet er basert på at vi gjør en samlet bestilling hos Fossum og Furuset, slik at volumet blir største mulig og dermed best mulig pris. Det blir derfor bare denne ene gangen vi kommer med dette tilbudet i år. Det kan fort ta ett til to år før vi lager flere.

Genseren er av fabrikat «Harlem hettegenser» tidligere «4You». Genseren finnes i mange størrelser: 4/6, 8/10, 12/14, S, M, L. XL og XXL. Vi har noen gensere man kan prøve for å være sikker på at størrelsen blir riktig. Prisen per genser er 300 kroner.

Bestilling med navn og størrelse leveres til Gunnar innen 10. november. Kan også sendes til Gunnar på e-post: gunnar.hirsch@hotmail.com