Påmelding til landsleir i Stavanger

stavanger2013

Nå har vi åpnet påmeldingen til leiren: Påmelding

Hvem:
Vandrere, rovere og ledere.

Hva:
Landsleir for Norges speiderforbund. Vi fra KM-speiderne er invitert. Det kommer også mange utenlandske speidere.

Hvor:
Stavanger.

Når:
Fredag 5. – lørdag 13. juli 2013. (Legg merke til at vi mest sannsynligvis har en reisedag i forkant av den offisielle starten av leiren på lørdag.)

Reise:
Vi arrangerer fellestransport med buss fra Oslo. Hvis noen ikke har behov for transport så slipper man å betale for dette. Hvis prisen tillater det kan det hende vi skal ta tog i stedet for buss, dette vil vi gi mer informasjon om senere.

Frist:
Påmelding og forhåndsbetaling på 1000 kr innen 21. mars, uavhengig av hvilken totalpris man skal betale.

Slik melder du deg på:
Registrer deg på linken øverst. Husk å krysse av for bestilling av buss til og fra Stavanger.

Pris:
Leirkontingenten er kr 3.000 + transport. Tur retur med buss vil koste ca 600kr. Hva prisen blir en vei har vi ikke fått avklart ennå.

Rabatter fra gruppa:
Vi gir søskenmoderasjon på 500 kr per speider. Dersom noen synes at leiren blir for dyr kan redusert leirpris avtales med Gunnar .

Rabatter fra leiren:
Hustandsrabatt: 50 % fra og med 3. deltaker i hustanden. For ledere i tropp, stab og for rovere med stabsoppgaver: 25 % rabatt. Deltakere på arbeidsleir: 25 % per uke før leiren og 50 % for uken etter.

Betaling:
Betaling skal gjøres til gruppas kontonummer: 9235.15.12379
Første innbetaling er lik for alle deltakere uavhengig av reise eller rabatt (1000 kr innen 21. mars). Resten skal betales innen 21. april.

Hvis noen har behov for å betale inn litt senere kan dette avtales med Gunnar.

Leir nær byen:
Leirområdet ligger ved Hafrsfjord, ca 15 min. unna flyplass, togstasjon og bykjerne. Området er mest kjent for slaget i Hafrsfjord hvor Harald Hårfagre beseiret en rekke småkonger og markerte samlingen av Norge i 872. Det kjente monumentet «Sverd i Fjell» er like ved der leiren skal være. Noen steder er leirplassen noe kupert, men det gir oss bare ekstra gode muligheter for å imponere! Den store veien som går gjennom leirområdet vil bli sperret under leiren.

Fossum:
Vi samarbeider som vanlig med speiderne fra Fossum. Vi gleder oss til en super leir i år også!

Mer info:
Du finner alltid oppdatert informasjon om leiren på www.stavanger2013.no. Her på furusetspeider.no kommer vi selvsagt også til å legge ut mer info frem mot leiren.

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss.

Hilsen Øystein og Gunnar

Øystein Auli: 90 60 28 05 / oystein(a)furusetspeider.no
Gunnar Hirsch: 22 30 44 52 / gunnar(a)furusetspeider.no