Asker 2014: Påmelding og betaling

886x591_tett_paa-karusell

Hvem:
Speidere i troppen, rovere og ledere.

Hva:
Landsleir for oss i Norges KFUK-KFUM-speidere. Speidere fra Norges speiderforbund er invitert. Det kommer også mange utenlandske speidere.

Hvor:
Vettre i Asker.

Når:
Lørdag 2. – lørdag 9. august 2014.

Reise:
Vi har ennå ikke bestemt hvordan vi skal reise til leiren, men siden leiren er så nærme Furuset har vi mange muligheter.

Pris:
Totalpris er kr 2.500,-. Det gis 600 i søskenrabatt fra og med andre søsken. Pengene settes inn på speidergruppa sin konto, merk med landsleir og speidernes navn. Kontonr: 9235.15.12379

Frister:
Påmelding innen 1.mars, med forhåndsbetaling på 1000kr pr speider (selv om man får søskenrabatt). Betaling av resten av beløpet skal gjøres innen 25. mars. Hvis noen har behov for å betale inn litt senere, så kan dette avtales med Øystein.

Slik melder du deg på:
Registrer deg her. Skriv inn navnet ditt, kryss av for at du melder deg på og kryss av for om du er vandrer, rover eller leder. Dersom du har diettbehov eller matallergi sender du en epost til oystein(a)furusetspeider.no med informasjon om hva du ikke kan spise. Hvis du skal være maur (for rovere), kryss av for dette.
NB: Husk å trykk på save-knappen.

Lokal leir:
Asker er kjent for sine jordbruksområder, vakre skoger og nærhet til sjøen. Leirområdet egner seg perfekt til speiding, leirliv, haik og bading. Med sin sentrale beliggenhet er det lett å reise til Asker enten det er med buss, tog, fly, båt eller på sykkel.

Fossum:
Vi samarbeider som vanlig med speiderne fra Fossum. Vi gleder oss til en super leir i år også!

Mer info:
Du finner alltid oppdatert informasjon om leiren på kmspeider.no/landsleir. Her på www.furusetspeider.no kommer vi selvsagt også til å legge ut mer info frem mot leiren.

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oystein(a)furusetspeider.no